Symbol Budapest

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés

Symbol Budapest


Symbol Budapest Pinceétterem


A 220 Éves Pinceétterem egyedülálló gasztronómiai különlegesség. Az óbudai magyaros étterem egy több mint kétszáz éves pincehelyiségében került kialakításra. A hely igazi magyar, sváb és zsidó ételeket kínál, ahogy azokat egykoron a nagyszüleink készítették oket. A 220 Éves Pinceétterem egyedülálló gasztronómiai különlegesség.


Célja, hogy a külföldieket megismertesse az igazi, hazai ízekkel, a honfitársaknak pedig megmutassa, mik azok a fogások és ízek, melyek a magyar konyhát az elmúlt néhány száz évben meghatározták. 220 féle magyar bor, 220 féle pálinka a parázsló rozse és a finom sült húsok illata csábítja a vendégeket, mint a régi szép idokben. Az ételek eredeti látványkonyhában készülnek, búbos kemencében és sparhelten. A borválasztásban sommelier segíti a vendégeket. Aki ellátogat a 220 Éves Pinceétterembe, megérti, miért is tartják a magyarokat világszerte vendégszereto nemzetnek.


Nyitva tartás: Keddtől szombatig 17.00 - 24.00.

Csütörtökön, pénteken és szombaton élőzenével várjuk vendégeinket!

Vasárnap és hétfon zárva tartunk, de zártkörű rendezvények megtartását vállaljuk!Symbol Budapest Cafe and Lounge


A Bécsi útról nyílik a ház fantasztikus kávézója, mely hihetetlen ital- és koktélválasztékkal, és már-már művészeti szintre emelt belso design elemekkel várja azokat, akik hosszabb vagy rövidebb idore kiszabadulnának az irodai zűrzavarból.


Különleges minoségű kávéköltemények és korlátlan vezeték nélküli internet teremtenek ideális környezetet egy kis munka utáni "brainstorminghoz."SYMBOL Café

És hogy mitol is olyan különleges? A neves művészek fantasztikus belso designelemeitol, a csúcskávék csúcsától, a Forza kávékülönlegességektol, és a baristaversenyek sztárjai által kiképzett kollégáinktól, hogy csak néhányat említsünk. De ez még nem minden!Szerdától szombatig a buli is nálunk kezdodik. Este 8-tól lounge-os house zenével, valódi italakciókkal és a már legendás snack pulttal várunk.

Kell még bármi érv, hogy nálunk indítsd az estédet?


Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels