Budapest éjjel, Budapest éjszaka

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés

Budapest éjjelÉtteremben szeretne vacsorázni, vagy a barátaival beszélgetni egy pubban, esetleg végigtáncolni az egész éjszakát egy szórakozóhelyen? Az biztos, hogy Budapesten nem fog unatkozni, mivel lehetőségek sokasága várja, hogy élvezetesen töltse el az estét, éjszakát. Sok zárt hely közül is választhat, de egyre több ember körében váltak népszerűvé az elmúlt évek folyamán nyílt kinti szórakozóhelyek is.

Sok turista állítja, hogy Budapest éjszaka a leggyönyörűbb. Egy kellemes séta a Dunánál megkoronázhatja az estét a finom vacsora után. Éjszakai hajókázáson is részt vehetünk, így egy teljesen különleges szemszögből csodálhatjuk meg Budapestet. A hajóról a Parlament, a hidak, a Gellért-hegy, a Citadella és más nevezetességek gyönyörű látványa tárul elénk. Budapestnek teljesen más hangulatát fedezhetjük fel a holdfényben.

Az Operett hajó és a Budapesti Opera Busz szintén különleges kulturális, zenei és gasztronómiai élményt nyújt a turisták számára.

Összefoglalva, éttermek csodálatos panorámával a városra, benti és kinti szórakozóhelyek, kaszinók és egyéb programok gondoskodnak arról, hogy ne csak nappal, de éjszaka is felejthetetlen élményben részesüljön Budapesten.

Tekintse meg kedvezményes szálláshelyajánlatainkat is! Az egyik legkeresettebb középkategóriás belvárosi szálloda idén: City Hotel Mátyás .Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels