Szidónia Kastélyszálloda, Röjtökmuzsaj

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: SZIDÓNIA KASTÉLYSZÁLLODABesorolás: * * * *
Cím: Röjtökmuzsaj, Röjtöki u. 37.
Város: Röjtökmuzsaj
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Főbb szolgáltatások:
Étterem
24 órás recepció
Nemdohányzó szobák
Internet
Szauna
Úszómedence
Konferencia terem

Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel Szidónia Romantik Hotel SzidóniaAki felkeresi a Szidónia Kastélyszálloda élményét, találkozik egy lassan feledésbe merülő korszak különleges világával, megérezheti a régi idők hangulatát, de már élvezheti a jelen kényelmét is. Röjtökmuzsaj röjtökén. Ma testi-lelki-szellemi megtisztulást, felfrissülést, angyali étkeket, különleges erőteret, békességet és kényeztetést ígérünk minden kedves Vendégünknek.

A röjtökmuzsaji kastély története az 1700-as évek közepére vezethető vissza. Akkoriban udvarházként a Nagyerdő vadászháza volt. Kastéllyá 1750-ben építette át a reformer Felsőbüki Nagy Pál romantikus-klasszicista stílusban.

A parkban ma is látható kishidat 1913-ban a német Thyssen iparmágnás család ajándékozta az akkori tulajdonosnak, báró Berg Gusztávnak.
Az első igazán nagy felújítás 1926-ban történt azakkori tulajdonos Verseghi Nagy Elek (vatikáni követ) által, a kor legmodernebb igényei szerint.
A háború után a kastélyt államosították és 40 évig gyermeküdülőként működött. Mai formájában 1999. decemberében nyitotta meg kapuit.

Aki ide ellátogat találkozik egy lassan feledésbe merülő korszak különleges világával, megérezheti a régi idők hangulatát, de már élvezheti a jelen kényelmét.
A 7 hektáros őspark biztosítja, hogy itt a vendég lazíthat, feltöltődhet, megismerkedhet a harmóniát adó wellness életmóddal és szemlélettel.

Kastély főépület
Összesen 32 szobában 64 fő elhelyezése lehetséges. Gyermekek részére pótágyat, gyermekágyat biztosítunk.

Udvarház
Az udvarház a kastélyépület közvetlen közelében található a kastély parkban, az úgynevezett Holland kert választja el a főépülettől. Minden szoba csöndes, pihenésre alkalmas, és a kertre nyílik. Kellemesen nyugalmas napokat, órákat tölthetnek el nálunk. A szobák minden kényelemmel felszereltek.

Kúria
A kastély főépületétől 200 m-re található kúria 2002. augusztusától fogad vendégeket; a parkon keresztül kellemes sétával közelíthető meg. Az itt található 6 kétágyas szoba különösen baráti társaságok, ismerősök, nagy családok hosszabb pihenésére ajánlott.

Gasztronómia
Ínyencségek, finomságok, minden korosztálynak és súlycsoportnak, változatos élvezetek tárházát kínáljuk. Ételeink friss füvekkel készülnek a kastélypark fűszerkertjéből.

Wellness
A különleges hangulatú belső nagymedence 140 cm mély és 30 °C fokos, úszásra kiválóan alkalmas. A benne lévő pezsgőrész és vízzuhatag teszi élményfürdővé.
Mindannyiunk örömére nagy várakozás után elkészült egy gyermekmedence játszóhelységgel, mely gyermek party-k megrendezésére kitűnően alkalmas. Míg az apróságok önfeledten játszanak és pancsolnak, felnőtt vendégeink valóban zavartalanul tudnak pihenni.
A Kneipp rondella fotocellára működő hideg-meleg láb-váltófürdő, az anyagcsere és a vérkeringés javítására ajánlott.
A virágillatú gőzfürdő 42-45 °C hőfokú, optimális megoldás a szervezet méregtelenítésére, a bőr és haj ápolására. Jótékony hatással van a légzőszervekre.
Bioszaunánk kíméletes, 55-60 °C fokú, magas páratartalmú szauna. Élénkíti a vérkeringést, elősegíti a méregtelenítési folyamatot.
Finn szaunánkban 90-100 °C hőfokon, aromákat tartalmazó felöntésekkel segítjük vendégeink szervezetének regenerálását, melyet fényterápiával egészítünk ki.
Gyertyafényes aromafürdőink illóolajos testpakolással a teljes lazítást biztosítják.
A csend oázisban, melegített vízágyakon, halk zeneszó mellett a tökéletes kikapcsolódás biztosított.
A merev izmok lazítását és az idegek megnyugtatását segítik masszázsfoteljeink.

Üdülési csekket elfogadunk. A Szidónia Kastély Szálloda SZÉP-kártya elfogadóhely.

404 Not Found

Not Found

The requested URL /iface/hotel_prices.php was not found on this server.
Lemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels