Lánchíd 19 Design Hotel Budapest

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: LÁNCHID 19 DESIGN HOTELBesorolás: * * * *
Cím: 1013 Budapest, Lánchíd u. 19-21.
Város: Budapest
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Belváros
Főbb szolgáltatások:
24 órás recepció
Nemdohányzó szobák
Légkondícionálás
Internet
Konferencia terem

Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel Budapest Lánchíd 19 Design Hotel BudapestA Lánchíd 19 Hotel Budapest interaktív, esténként különleges képeket életre keltő üveghomlokzatával egyedi színfoltja a Budai Vár lábánál fekvő XIX. századi építészeti környezetnek. A lényeg itt valóban a részletekben lakozik: a homlokzaton hullámok között tovatűnő búvár, az alagsorban középkori vízimalom, az üveghidakon homokfúvott ujjlenyomatok, a személyzeten díjnyertes divattervezők kollekciója. Magyarország első design hotels™ lánchoz tartozó szállodája a modern design új dimenzióiba vezeti be a vendégeket.

Elhelyezkedés
A Budavári Sikló és a Clark Ádám tér közvetlen szomszédságában, a Duna-parton található szálloda felülmúlhatatlan kilátást nyújt a Parlamenttől – a Lánchídon, az Akadémián át – a Nemzeti Színházig a folyó teljes pesti oldalára, melyet akár az apartmanok fürdőkádjában heverve is megcsodálhatnak a vendégek. A hotel udvari oldala a Budai Vár máshonnan elérhetetlen látványát nyújtja, amely a pesti Duna-parthoz hasonlóan szintén UNESCO Világörökség.

Szobák
A Lánchíd 19 Hotel 45 szobával és 3 lakosztállyal várja vendégeit, a minimalista stílust különleges designelemekkel fűszerezve. Légkondicionálás, internetképes síkképernyős TV-készülék nemzetközi csatornákkal, telefon, minibár, szobaszéf és ingyenes internet minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik.

Design
A Lánchíd 19 szálloda homlokzata speciálisan megmunkált, parányi ikonokkal díszített üveglamellákból áll és a környezeti hatások függvényében változtatja formáját valamint színét, különleges képeket megjelenítve. A kivilágított homlokzaton például búvár, gyűrű, mobiltelefon, palack s a Duna hullámai is láthatóak.
Az alagsorban XIV. századi falakat és egy víztorony maradványait tárták fel, melyek az egyik szekcióterem részeként az előcsarnok üvegpadlóján keresztül is láthatóak. Az archeológiai leletek építészeti kontrasztul szolgálnak az innovatív átrium számára, ahol az üveg függőhidak felületén a hotel alkotóinak homokfúvott ujjlenyomatai látszanak. Az átriumban a híres – Picasso élettársaként is ismert – francia festőnő, Françoise Gilot három képét találják a vendégek.
A Lánchíd 19-ben nincs két egyforma szoba, a modern design székek által ’inspirált’ kreatív megoldások minden szobába egyedi hangulatot varázsolnak. A hotel személyzetének díjnyertes magyar divattervezők által készített formaruhája a mai divattrendeket követi.

Különtermek
A Lánchíd 19 Hotel Budapest három különböző stílusú szekcióterme (120 négyzetméter alapterülettel) összesen 100 főt képes befogadni. A különtermek képzések, tréningek, illetve kisebb konferenciák szervezésére ideálisak.

Szobaárak:

Standard szoba
Legjobb akciós ár - standard szoba
(foglaláskor a tartózkodás teljes szállásköltsége megterhelésre kerül a vendég hitelkártyájára, ez nem visszafizethető módosítás, vagy törlés esetén!)
Superior kétágyas, Várra néző szoba
Legjobb akciós ár - superior szoba
(foglaláskor a tartózkodás teljes szállásköltsége megterhelésre kerül a vendég hitelkártyájára, ez nem visszafizethető módosítás, vagy törlés esetén!)
Deluxe dunai szoba
Legjobb akciós ár - Luxury dunai szoba
(foglaláskor a tartózkodás teljes szállásköltsége megterhelésre kerül a vendég hitelkártyájára, ez nem visszafizethető módosítás, vagy törlés esetén!)
December
121 €
75 €
131 €
85 €
146 €
100 €


A szobaár tartalmazza:
Szállás és az adók. Az ár az opcionális reggelit (13 Euro/fő) nem tartalmazza.

2=3 akció az egész évben - januárban, februárban, márciusban, júliusban, augusztusban, novemberben és decemberben (kivéve Forma 1 és kiemelt ünnepek) az akciós ár már a REGGELIT is tartalmazzaLemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels