Kolping Hotel Spa & Family Resort

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: KOLPING HOTELBesorolás: * * * *
Cím: Alsópáhok, Fő út 120.
Város: Alsópáhok
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Főbb szolgáltatások:
Étterem
24 órás recepció
Nemdohányzó szobák
Szauna
Fitneszközpont
Úszómedence

Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel Alsópáhok Kolping Hotel AlsópáhokHa bababarát szálloda, családbarát szálloda, akkor a Kolping Hotel Spa & Family Resort az egyik legjobb döntés! Az alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort ideális úti cél kisgyermekes családoknak. 10 hektáros parkjában egész évben sok felfedezni valót tartogat minden generációnak. Itt a bababarát jelző nem merül ki a szobák felszerelésénél, hiszen már 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a családok vendéglátásában. A személyzet is ért a gyerekek nyelvén, a legkisebbeket az étteremben extra bébibüfé várja, és a hotel szakácscsapata a speciális étrendet igénylő vendégek kívánságait is teljesíti.

A Kolping szálloda hatalmas parkjában mindig izgalmasan telnek a napok. Ha rajthoz álltak a raliversenyzők, indulhat a pedálos gokartverseny, a kötélpályán kicsik és szüleik együtt tehetik próbára kitartásukat, míg a kilátótoronyból az anyukák lelkesen szurkolnak a bátor kalandoroknak. A játszótereken a felfedezők meghódíthatják a kalóztornyot, és a madárfészekhintának sem kell tétlenül várnia, hogy ringathassa a lurkókat. A park közepén pedig a kis kíváncsiskodók megleshetik Bobó Mini Farmjának lakóit is.

A kalandoknak az eső, szél vagy fagy sem szabhat határt, mert Magyarország legnagyobb szállodai játszóháza 2 emeletes akadálypályával, labdamedencével és 4 méteres csigacsúszdával várja a kis örökmozgókat. Az óvó nénik pedig Bobóországban színes barkácsprogramokkal készülnek, és a bölcsiben a legkisebbek is kedvükre labdázhatnak, csúszdázhatnak és akár napestig játszhatnak.

A Kolping Hotelben a szülők kikapcsolódásáról is gondoskodnak. Míg apa és anya a romantikus fürdőrészlegben relaxál, a 3 év feletti gyerekekre napi 9 órában szakképzett óvónők vigyáznak. Az 1-3 éveseknek pedig 3 órán át biztosítanak bébifelügyeletet. A jóleső fürdőzés és szaunázás után élményfürdő várja a család apraját-nagyját, ahol heti 4 alkalommal babaúszó foglalkozást is szerveznek. A babapancsolóban a csemeték megismerkedhetnek a vízi bohóccal, a nagyobbak pedig kipróbálhatják a különböző élményattrakciókat. És ha már mindenki tetőtől talpig vizes, kezdődhet a lazítás a baba-mama és családi szaunában, ahol a legkisebbeknek is ott a helye.

Az egyedülálló családi apartmanokban megpihenhetnek, hogy másnap újult erővel vehessenek részt a közös programokon. A gyerekszobában elhelyezett bébifon a szülők felhőtlen kikapcsolódását is biztosítja, és az előtérben található babakonyhában a kicsik étkeztetése is gyerekjáték. Ha pedig álomba szenderültek a gyerekek, a Bobó Café & Bar kellemes zenével és frissítő italkülönlegességekkel várja a szülőket.

404 Not Found

Not Found

The requested URL /iface/hotel_prices.php was not found on this server.
Lemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels