Kis Helikon Residence Hotel Hévíz

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: KIS HELIKON RESIDENCE HOTELBesorolás: * * * *
Cím: 8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 72.
Város: Hévíz
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Főbb szolgáltatások:
Étterem
24 órás recepció
Nemdohányzó szobák
Internet
Szauna
Zárt parkoló

Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel Hévíz Kis Helikon Hotel HévízA romantikus villa, az Olimpiai Bajnok Séf és rekreációs Szolgáltatátásaink: wellness, masszázs várják Önt a többszáz éves hévízi termáltó közelében! Használja fel üdülési csekkét!

A "MÁS" szó mindenkinek MÁSt jelent, de ez a szálloda MÁS mint a többi szálloda. A törődés, az apró figyelmességek, a "piciségek" világa. Ha azt a milliőt keresi, amelyet igazán régen tapasztalt vagy talán még soha át nem élt, jöjjön el hozzánk ebbe az öreg villába, idézze fel a régmúlt hangulatát, pihenje ki a munkával teli rohanó hétköznapokat kicsit megbújva bensőséges hangulatban. Olvasgassa a múzeumi gyűjtés papírillatú könyveit, nyáron ücsörögjön a hintaágyban a kertben, játsszon egy sakk partit a régi patináns táblán, télen beszélgessen egy pohár bor mellett a kandallónál ...igy még az internetnek is MÁS hangulata van.

És hogy mi várja Nálunk?
Csendes nyugalom a természet varázsával, romantikus, “békebeli hangulatban”, néhány perces sétára a világhirű Termál-tótól. Minőségi színvonal a vendégek elégedettségéért a Magyar Turizmus Minőségi Dijával kitüntetett szállodában; a Kis Helikon Residence Hotelben.

Aktív kényeztetés szállodánk wellness világában finn szaunával, pezsgőfürdővel, hidromasszázs és gőzkabinnal. Választhat kedvére a rekreációs kezelésekből és masszázs újdonságainkból! Túrázhat a szabadban és felfedezheti kétkeréken vagy gyalogosan a környék látnivalóit, a Balaton természeti csodáit!

Ínyenc vendéglátás, gasztronómiai utazás Olimpia bronzérmes séfjeikkel, akik gondoskodnak arról, hogy ajánlataikkal bemutassák Önöknek ezt a különleges világot.
Üdültetések és csapatépítő tréningprogramok:
Szállodánk ideális helyeszíne az egészségmegőrzésnek, stresszoldásnak.

404 Not Found

Not Found

The requested URL /iface/hotel_prices.php was not found on this server.
Lemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels