Hotel Kapitány Wellness, Sümeg

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: HOTEL KAPITÁNY WELLNESSBesorolás: * * * *
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
Város: Sümeg
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Főbb szolgáltatások:
Étterem
24 órás recepció
Nemdohányzó szobák
Szauna
Fitneszközpont
Úszómedence
Konferencia terem

Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, Sümeg Hotel Kapitány Wellness, SümegSümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik a Hotel Kapitány Wellness és Konferencia, a 4-csillagos minőség 5-csillagos kiszolgálással párosul, Vendégeink családias hangulatban élvezhetik különleges szolgáltatásainkat.
A történelmi környezetben épült szálloda keleti hangulatú fürdőjével, különleges wellness szolgáltatásaival, hagyományos és kímélő konyhájával, télen - nyáron gazdag programkínálatával a nyugalom és felüdülés luxusát kínálja. Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, itt a Vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.

A Hotel Kapitány Wellness és Konferencia 4-csillagos szobáinak kialakítása elegánsan tükrözi a hely szellemét. A legtöbb szoba balkonjáról közvetlenül a Sümegi Vár panorámájában gyönyörködhetnek Vendégeink, mely oltalmazón tornyosul az alatta elterülő város fölé. A 154 db 4-csillagos légkondicionált szobában, ill. lakosztályban telefon, internet csatlakozás, televízió áll rendelkezésre. A fürdőszobákban fürdőköpeny és hajszárító szolgálja Vendégeink kényelmét.

Történelmi Lovasjátékok & Középkori Lakomák
A Sümegi Vár Kapitánya, ezzel a Magyarországon egyedülálló műsorral szeretne tisztelegni végvári hőseink emléke előtt. A program első felében díjlovagló és magasiskolai elemekkel teletűzdelt carussel bemutatóban gyönyörködhetnek. A műsor második felében lovagjaink bemutatják, hogy hős végvári vitézeink hogyan védték meg Sümeg várát a törököktől. Az ügyességi fegyverbemutató (íjászat, csatacsillag-, csatabárd-, dárdahajítás), gyalogosan és lovon, a lovas- és gyalogos bajvívás (kardokkal, pajzsokkal, buzogánnyal, stb.) egyaránt része az előadásnak. A szereplők mindvégig korabeli jelmezben vannak, a hangulatot és színvonalat narrátorunk és a megfelelő zenei aláfestés is növeli. Hogy a lovagi torna komolyságát kicsit enyhítsük, táncbemutatókkal, cirkuszi lovas-produkciókkal verssel, korabeli zenével színesítjük tovább a műsort, melyet természetesen történelmi háttérbe, egy elképzelt történetbe ágyazunk bele.
A program alap esetben egybekötött a középkori lakomával. A vacsora ideje alatt cigányzene szól, s jelmezbe öltözött vitézek és várúrhölgyek szolgálják ki a Vendégeket.
Nyáron (júliusban és augusztusban) már minden nap akár többször is, ősztől-tavaszig pedig hetente szerdán és szombaton látható a Törtémelmi Lovasjátékok program. A műsor a Sümegi Vár lábainál található Lovagi Arénában (befogadóképessége 1000 fő), vagy a fedett Lovagteremben (befogadóképessége: 500 fő) zajlik, az időjárástól függően.

Merüljön el a Spa és a Wellness világában!
Szállodánkban ez a két fogalom, nem csak a klasszikus értelemben vett fürdőt jelenti, hanem minden olyan létesítményt, szolgáltatást, amely a Vendégeket megnyugtatja, felfrissíti, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi.
Test- és arckezeléseinket a spanyol Germaine de Capuccini- SPA MARINE és SPA PRIVILEGE termékekkel végezzük. Ezek a termékcsaládok kiváló minőségű, maximális hatékonyságú készítmények. Igen széles körű palettájuk áll rendelkezésünkre, melyek használatával méltó válasz adható a nők és férfiak esztétikai-, érzelmi-lelki szükségleteinek kielégítésére.

Wellness Világunk szolgáltatásai
Kaplidzsa-fürdő: úszómedence, wellness medencék, gyermek medencék, pezsgőfürdő, merülő medence, relax szoba, külső medencék (máj.-okt.), 2011-es év ÚJDONSÁGA: + 100 m2 pezsgőfürdő élményelemekkel + új gyermekmedence csúszdával; Szauna-sziget: infra szauna, finn szauna, szoft szauna, gőzkabin, Techno Gym Fitness-terem: erősítő gépek, cardio gépek.

404 Not Found

Not Found

The requested URL /iface/hotel_prices.php was not found on this server.
Lemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels