Hertelendy Kastélyszálló

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: HERTELENDY KASTÉLYSZÁLLÓBesorolás: * * * * *
Cím: 7541 Kutas-Kozmapuszta 0120/4
Város: Kutas-Kozmapuszta
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Főbb szolgáltatások:
Étterem
24 órás recepció
Nemdohányzó szobák
Légkondícionálás
Internet
Szauna
Fitneszközpont
Úszómedence
Zárt parkoló
Konferencia terem

Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-Kozmapuszta Hertelendy Kastélyszálló Kutas-KozmapusztaHertelendy Kastélyszálló – ÉKSZERDOBOZ 150 HEKTÁRON, CSODÁLATOS ERDŐKKEL ÉS MEZŐKKEL SZEGÉLYEZETT CSENDES, VARÁZSLATOS PARKBAN. Itt, távol a nyüzsgő várostól a természet háborítatlan közelsége paradicsomi nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremt. Ideálisabb helyet a zavartalan kikapcsolódásra nehéz is lenne elképzelni. Fedezze fel a harmónia, az otthonosság és a luxus egyedi találkozását. Ötcsillagos kastély – lenyűgöző környezetben.

A kastélyszálló otthonos atmoszférája kifinomult eleganciával párosul. Kastélyunk 7 szobát és 7 lakosztályt kínál; a Vadászház pedig további 6 apartmannal várja vendégeinket. Valamennyi helyiségünket a legmagasabb elvárások szerint rendeztük és bútoroztuk be. A diszkrét személyzet észrevétlenül teljesíti a vendégek kívánságait. Ha például a Fly Balaton repülőtérre menetrendszerinti járattal, vagy magángéppel érkezik, saját helikopterünkkel szállítjuk a kastélyba.

A Hertelendy Kastély specialitásokat felvonultató, különleges és kreatív konyhaművészete egyedülálló gasztronómiai élményt kínál. Séfünk nemzetközi tapasztalatával, elsősorban saját biokertészetünkből származó zamatos és friss alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel és világszínvonalú borválasztékkal kápráztatja el vendégeinket.

AKIK A ZAVARTALAN KIKAPCSOLÓDÁS MELLETT AKTÍV PIHENÉSI LEHETÔSÉGEKET IS KERESNEK, A HERTELENDY KASTÉLY SZÁMUKRA IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS. A finn Kelo szauna, a fűtött külső úszómedence, a belső Spa és a számos masszázsfajta a test és lélek csodálatos felfrissülését szolgálja. A lovaglás szerelmesei lovaik számára a legmagasabb nívójú elhelyezéssel és szolgáltatásokkal találkoznak. A lovas sportokkal még csak most barátkozók számára is különlegesen nyugodt, kiegyensúlyozott Freiberger lovak biztosítanak tökéletes élményt. A kastély környékén a vadállomány gazdagsága lenyűgöző: szarvas, őz, vaddisznó, róka, fácán és szalonka is terítékre kerülhet.

Lábod és Kaszó világhírű vadászterületei pedig akár aranyérmes trófeákkal is kecsegtethetnek.
Exkluzív üzleti találkozó, vagy csak egy kis pihenés a medence partján? Golf, lovaglás, vadászat vagy egy hangulatos séta a festői kastélykertben? A Hertelendy Kastély a luxus teljes palettáját kínálja.


404 Not Found

Not Found

The requested URL /iface/hotel_prices.php was not found on this server.
Lemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels