Club Aliga Retro Resort

Magyar Magyar Magyar Magyar

Szálloda keresése

Időjárás előrejelzés
|

Szálláshely neve: CLUB ALIGABesorolás: * * *
Cím: Balatonvilágos, Aligai út 1.
Város: Balatonvilágos
Szobafoglalás telefonszám: +36-1-8012100
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Főbb szolgáltatások:
24 órás recepció

Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro Resort Club Aliga Retro ResortBalatonaliga a Balaton kapuja, az első megálló a Balatonnál.
A Club Aliga 50 hektáros gyönyörű, ősfás parkjában négy épületben, 113 szobával várja Önt és családját. A területen 10 focipályányi, fás, két kilométer hosszú strandon, képzett vízimentők felügyelete mellett biztosítjuk a fürdőzést.

Szobák:
Romantikázáshoz: kétágyas szoba.
Kiscsaládoknak, baráti társaságoknak: 4-5-6 ágyas apartmanok.
A retró-bútorokkal felszerelt szobáink két- és háromcsillagos komfortfokozattal szolgálják vendégeink kényelmét. Reggelente svédasztalos reggeli, de igény esetén a félpanziós ellátás is megoldható.

A Club Aliga története
A mai Club Aliga területe valaha egy külön balatonparti település volt, számos telekkel, nyaralóval, faluközponti épülettel, templomokkal. A telkek a falu főutcájától a part felé és a magaspart felé is húzódtak.
A Club Aliga története az 50-es években kezdődik, amikor a párt számára a „falut” bekerítették, a területeket kisajátították. Építettek nagy szállókat, fedett uszodát, villákat, konferenciatermeket, vendéglőket és üzleteket (hal-, lángossütő, fagyizó, butikok). Épült szabadtéri mozi, sportpályák (tenisz, kézilabda, focipálya), horgászhelyek, kikötő, játszótér és megmaradtak a hatalmas füves (és árnyékos fás) napozó területek. Az egyik részre – Aliga I. – a kivételezett pártemberek kaphattak beutalót, de az Aliga II. rész kiemelten zárt terület volt. Itt található Kádár János villája vagy az államfői rezidencia, ahol például 1960-ban Hruscsov, a Szovjet Kommunista Párt főtitkára, Brezsnyev, 1972-ben Fidel Castro vagy 1961-ben Jurij Gagarin nyaralt.
A rendszerváltás után különböző állami szervek birtokolták, de magántulajdonba kerülése után megújult és így vár mindenkit.

Retro bár
Egy igazi retróbeachről nem hiányozhat a retróbár:
kisfröccs, nagyfröccs, házmester, hosszúlépés, vbk, krigli, stampedli, feles. A hangulatot pedig az igazi retrókörnyezet határozza meg.

A szállás az érkezés napján 16:00 órától foglalható el.

404 Not Found

Not Found

The requested URL /iface/hotel_prices.php was not found on this server.
Lemondási feltételek:

Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő.
Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő.
Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.

|
Wellness akciók, wellness szállodák, wellness ajánlatok, wellness szállás akció
Szállodák.hu - Itt a szállodák versenyeznek értem!
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Oldaltérkép Adatvédelem Budapest hotels