Albergo a Budapest? Alberghi a Budapest nel centro
della cittá con offerte speciali!

Italiano Italiano Italiano Italiano

Hotel ricerca

Meteo per Budapest
|

Nome dell'alloggio: WELLNESS HOTEL KÖDMÖNCategoria: * * * *
Indirizzo: Eger, Szépasszonyvölgy
Cittá: Eger
Prenotazione tel.: +36-1-8012100
Posizione: Area verde
Servizi principali:
Ristorante
24 ore ricezione
Camere non-fumatori
Aria condizionata
Sauna
Sala conferenze
Queste sono le valutazioni dei clienti che durante il loro soggiorno a Budapest erano alloggiati a WELLNESS HOTEL KÖDMÖN.

Le valutazioni e le osservazioni rispecchiano la loro opinione personale, le hanno scritte in base alle esperienze avute in albergo e non coincidono per forza con l`opinione di Budapest Hotel Reservation.


Totale:
8.4
Personale:    9.2
Pulizia:    9.0
Rapporto qualitá-prezzo:    7.4
Comodita della camera:    8.6
Servizi:    7.8
Cucina:    8.0
Posizione:    9.0

Hotel reviews of guest stayed in WELLNESS HOTEL KÖDMÖN.

The reviews are in order of date, maximum 25 per page.


Nemesi Gabriella
Magyarország
Commenti positivi:
A szálloda nagyon szép, modern, könnyen megközelíthető helyen van. A személyzet segítőkészsége szembetűnő, a szobánk (lux) jó kilátással rendelkezett, kényelmes elrendezésű, barátságos. A reggelit a szálloda épületében szolgálják fel, bőséges a választék, igazán jó élmény volt. A wellness részleg nem túl nagy, egy belső medence, egy gőzkabin, egy szauna és egy szolárium és egy masszázs-szoba van a szállodán belül. A külső tetőkertben egy jakuzzi és néhány napozóágy van. A jakuzzi kényelmesen 3-4 fő részére alkalmas. A körülötte lévő füves terület kb. 10 napozóágy elhelyezésére megfelelő. A vacsora a Ködmön Csárdában kerül felszolgálásra, nekünk nem volt félpanziós ellátásunk, így szabadon választhattunk. Na ezzel kapcsolatban semmi jót nem tudok mondani. A szálloda összességében kényelmes, mi három napot töltöttünk Egerben.

Commenti negativi:
Negatívumként a szálloda szolgáltatásai között felajánlott masszás árait tudnám megemlíteni. Bár nekünk kedvesen akciót ajánlottak miszerint minden masszázs árából 5 ezer forintot elengednek. (Egy sima alapmasszázs 10 ezernél kezdődik) Abszolút negatív élmény volt a Ködmön Csárdában felszolgált vacsora. Először amikor helyet foglaltunk a pincér hozott egy "étlapot" melyen kb. hat-hét étel volt felsorolva - semmi más - ár nélkül! Miután tisztáztuk, hogy a Ködmön Hotel vendégei vagyunk, kaptunk egy rendes étlapot levesekkel, előétellel, mindennel ahogy lenni kell. Az árak elfogadhatóak első ránézésre. De amikor kihozzák az ételt akkor óriási csalódás érzése fog el. Az adag egyszerűen kritikán aluli. Aki éhes és jót szeretne enni annak egyáltalán nem ajánlom a Ködmön Csárdát. Második nap már a pincesorral szembeni éttermi soron találtunk vacsorahelyet, a nevére már nem emlékszem, ez a legelső étterem. Adag bőséges, ár nem vészes. Utóbb kiderült, hogy a belvárosban van egy HBH Bajor Sörház nevű hely ahová a helyiek szívesen járnak, így gondolom kiváló lehet. Mi nem jutottunk be, mert amikor második napon bementünk a városba épp egy nagyobb csoport érkezett a HBH-ba így felhívták figyelmünket, hogy legalább 45 perces várakozás a kiszolgálás. Nem baj, legközelebb kipróbáljuk.
8.3
2011-08-25

Rode Attila
Magyar
Commenti positivi:
Többször voltunk.

8.7
2011-04-08

Sipos Sándor
Magyarország
Commenti positivi:
Szép a wellness részlege a Wellness Hotel Ködmön szállodának. Visszatérünk még.

9.0
2011-04-06

Szegedi Flóra
8.0
2011-02-25

Anonymus
8.1
2011-02-24

The hotel reviews are made personally by the guests who booked and stayed in any of the hotels of Budapest Hotel Reservation .hu. These reviews are the opinions of the guests and not necessarily represent the opinion of BudapestHotelReservation.hu.


About guest reviews:
These hotel reviews are submitted by the guests who have stayed in this hotel during their visit in Hungary. The ratings and comments reflect their individual opinions generated by their experiences at the hotel.
How to write a hotel review? You can only write hotel reviews that will appear on this website if you have booked your Budapest hotel with Budapest Hotel Reservation .hu and have been a guest of our partner hotels. After departing from the hotel we will send you a rating form by e-mail - with just one click you can rate every service of the hotel you have stayed in, then write an extensive review that will help your fellow travellers decide whether the lodging is worth a try.
|
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Site map Privacy policy Budapest hotels