Budapest hotels: Budapest Hotel Reservation - the original

English English English English

Hotel quick search

Budapest weather forecast
|

Name of the accommodation: WELLNESS HOTEL KÖDMÖNCategory: * * * *
Address: Eger, Szépasszonyvölgy
City: Eger
Reservation phone: +36-1-8012100
Location: Green belt
Main services:
Restaurant
24 hours reception
Non-smoking rooms
Air conditioning
Sauna
Conference room
The WELLNESS HOTEL KÖDMÖN reviews are from our guests who have stayed in this hotel during their visit to Hungary.

These reviews, ratings and comments reflect their individual opinions generated by their experience of the hotel.


Total:
8.4
Staff:    9.2
Clean:    9.0
Value for money:    7.4
Room comfort:    8.6
Services:    7.8
Dining:    8.0
Location:    9.0

Hotel reviews of guest stayed in WELLNESS HOTEL KÖDMÖN.

The reviews are in order of date, maximum 25 per page.


Nemesi Gabriella
Magyarország
Positive comments:
A szálloda nagyon szép, modern, könnyen megközelíthető helyen van. A személyzet segítőkészsége szembetűnő, a szobánk (lux) jó kilátással rendelkezett, kényelmes elrendezésű, barátságos. A reggelit a szálloda épületében szolgálják fel, bőséges a választék, igazán jó élmény volt. A wellness részleg nem túl nagy, egy belső medence, egy gőzkabin, egy szauna és egy szolárium és egy masszázs-szoba van a szállodán belül. A külső tetőkertben egy jakuzzi és néhány napozóágy van. A jakuzzi kényelmesen 3-4 fő részére alkalmas. A körülötte lévő füves terület kb. 10 napozóágy elhelyezésére megfelelő. A vacsora a Ködmön Csárdában kerül felszolgálásra, nekünk nem volt félpanziós ellátásunk, így szabadon választhattunk. Na ezzel kapcsolatban semmi jót nem tudok mondani. A szálloda összességében kényelmes, mi három napot töltöttünk Egerben.

Negative comments:
Negatívumként a szálloda szolgáltatásai között felajánlott masszás árait tudnám megemlíteni. Bár nekünk kedvesen akciót ajánlottak miszerint minden masszázs árából 5 ezer forintot elengednek. (Egy sima alapmasszázs 10 ezernél kezdődik) Abszolút negatív élmény volt a Ködmön Csárdában felszolgált vacsora. Először amikor helyet foglaltunk a pincér hozott egy "étlapot" melyen kb. hat-hét étel volt felsorolva - semmi más - ár nélkül! Miután tisztáztuk, hogy a Ködmön Hotel vendégei vagyunk, kaptunk egy rendes étlapot levesekkel, előétellel, mindennel ahogy lenni kell. Az árak elfogadhatóak első ránézésre. De amikor kihozzák az ételt akkor óriási csalódás érzése fog el. Az adag egyszerűen kritikán aluli. Aki éhes és jót szeretne enni annak egyáltalán nem ajánlom a Ködmön Csárdát. Második nap már a pincesorral szembeni éttermi soron találtunk vacsorahelyet, a nevére már nem emlékszem, ez a legelső étterem. Adag bőséges, ár nem vészes. Utóbb kiderült, hogy a belvárosban van egy HBH Bajor Sörház nevű hely ahová a helyiek szívesen járnak, így gondolom kiváló lehet. Mi nem jutottunk be, mert amikor második napon bementünk a városba épp egy nagyobb csoport érkezett a HBH-ba így felhívták figyelmünket, hogy legalább 45 perces várakozás a kiszolgálás. Nem baj, legközelebb kipróbáljuk.
8.3
2011-08-25

Rode Attila
Magyar
Positive comments:
Többször voltunk.

8.7
2011-04-08

Sipos Sándor
Magyarország
Positive comments:
Szép a wellness részlege a Wellness Hotel Ködmön szállodának. Visszatérünk még.

9.0
2011-04-06

Szegedi Flóra
8.0
2011-02-25

Anonymus
8.1
2011-02-24

The hotel reviews are made personally by the guests who booked and stayed in any of the hotels of Budapest Hotel Reservation .hu. These reviews are the opinions of the guests and not necessarily represent the opinion of BudapestHotelReservation.hu.


About guest reviews:
These hotel reviews are submitted by the guests who have stayed in this hotel during their visit in Hungary. The ratings and comments reflect their individual opinions generated by their experiences at the hotel.
How to write a hotel review? You can only write hotel reviews that will appear on this website if you have booked your Budapest hotel with Budapest Hotel Reservation .hu and have been a guest of our partner hotels. After departing from the hotel we will send you a rating form by e-mail - with just one click you can rate every service of the hotel you have stayed in, then write an extensive review that will help your fellow travellers decide whether the lodging is worth a try.
|
Budapest hotels: Budapest hotel deals in this hotel in Budapest
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Site map Privacy Policy Budapest hotels