Hotels und andere Unterkünfte in Budapest
und ganz Ungarn: nur günstige, spezielle Preise

Deutsch Deutsch Deutsch Deutsch

Hotel Schnellsuche

Wetter in Budapest
|

Unterkunft: HUNGUEST HOTEL PELIONKategorie: * * * *
Adresse: Tapolca, Köztársaság tér 10.
Stadt: Tapolca
BHR Telefonnummer: +36-1-8012100
Lage: Innenstadt
Dienstleistungen:
Restaurant
24h Rezeption
Nichtraucherzimmer
für Rollstuhl geeignet
Klimaanlage
Internet
Sauna
Fitness Center
Schwimmbad
Konferenzraum
Antiallergik Zimmer
Diese Hotelbewertungen stammen von Gästen, die während ihres Budapest-Besuches im HUNGUEST HOTEL PELION übernachtet haben..

Die Bewertungen und Bemerkungen wurden aufgrund ihrer Erfahrungen geschrieben, die sie im Hotel gemacht haben, dies müssen nicht unbedingt mit der Meinung der Budapest Hotel Reservation übereinstimmen.


Total:
9.3
Hotelpersonal:    9.1
Sauberkeit:    9.5
Preis-Leistungs-Verhältnis:    9.0
Zimmer Komfort:    9.2
Dienstleistungen:    9.5
Mahlzeiten:    9.5
Lage:    9.3

Hotel Bewertungen von Unsere Gäste für HUNGUEST HOTEL PELION.

Bewertungen per Datumsreihenfolge, Maximum 25/Seite.


Paár Ernőné
Magyarország
Positiv Bemerkungen:
Étterem személyzete rendkívül kedves és segítőkész! Recepció személyzete szintén! Jó a vízminőség!

Negativ Bemerkungen:
A fürdőköntös!
9.7
2012-05-29

Corrado
Italia
Positiv Bemerkungen:
Hotel molto confortevole,pulitissimo e con personale disponibile e cordiale. Bellissime le piscine e le strutture termali

10
2012-05-12

Mészáros Zsuzsanna
Positiv Bemerkungen:
Mivel kifejezetten bababarát szállodát kerestünk, így esett a választásunk erre a szállodára. Fontos volt, hogy közel legyen hozzánk, legyen nagy park, játszótér. Ebben nem csalódtunk. Az ételmelegítésben is nagyon készségesek voltak a hotel munkatársai.

Negativ Bemerkungen:
Két megjegyzésem: nem mindig volt etetőszék a kicsinek, ill. a meglevők elég kicsik és kényelmetlenek a nagyobb babáknak. Utolsó napon szerettünk volna még 1-1,5 órát maradni a szobában, mivel a babánk pont délidőben alszik. Ezt nem tették lehetővé, mondván nagyon tele vannak és ki kell takarítani a szobát az utánunk érkezőknek. Ez rendben is van. De mikor délben elhagytuk a szobát, a takarító néni éppen akkor jött arra; a kérdésemre, hogy bezárjuk-e a szobát azt felelte, hogy igen, mert csak később jön takarítani. Hát, nekünk az az idő éppen elég lett volna a délutáni alvásra... Lehet,hogy a takarító néni megértőbb lett volna ebben a kérdésben?
8.7
2011-08-25

Schwerteczky Adrienn
Magyarország
Positiv Bemerkungen:
Kiváló a konyha, nagyon jók a wellness szolgáltatások, udvarias a személyzet.

Negativ Bemerkungen:
Csapnivaló a reggeli kávé :)
9.3
2011-07-11

Veneszné Pető Irén
magyar
Positiv Bemerkungen:
Az étterem személyzete és a takarító személyzet kedves barátságos. Tanulhatnának tőlük a recepciósok.

Negativ Bemerkungen:
Érkezéskor a recepciós Úr, nem éppen udvariasan bánt velünk, jó modort tanulhatna, egy kis etikett tanfolyamra be kellene íratni. De ugyanez elmondható távozáskor a hölgyre.
9.4
2011-06-09

Gyimesi Gyöngyi
Magyarország
10
2011-05-30

Jászfalusi Károlyné
Magyarország
9.4
2011-04-06

Rokolya Mária
Magyar
Positiv Bemerkungen:
Nagyon örültem annak, hogy az úszómedence kora tavasszal már üzemelt.

Negativ Bemerkungen:
Kicsit már kezd "kopottas" lenni.
7.9
2011-04-06

Gold Alajosné
Magyarország
Positiv Bemerkungen:
Testvéremmel törzsvendégekként mindig a Hotel Pelionba tértünk vissza. Nagy szomorúságunkra - nyugdíjasként - idén már nem lesz erre módunk. Ha csak... nem szegődik pont mellénk a szerencse!

Negativ Bemerkungen:
Nem éppen negatív a megjegyzés... de két évvel ezelőtt finomabb volt a reggeli tejeskávé. Nagy kávérajongó vagyok... elnézést a kritikáért!
10
2011-04-05

Szántó András
Magyarország
Positiv Bemerkungen:
Többször voltunk már ebben a hotelben, és mindig úgy jövünk el, hogy feltöltődünk. A wellness részleg kiváló, az ételek ízletesek, a személyzet szolgálatkész, ezek, valamint a szolgáltatások alapját adják egy kényelmes pihenésnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

9.9
2011-03-28

Stern Éva
Magyarország
Positiv Bemerkungen:
Bár családunk,kemény kritikusok hírében áll (és ez nem alaptalan pletyka),a Pelion esetében egyszerűen nem találtunk hibát. Ezért újra és újra visszatérünk,hátha akkor...:)

10
2011-03-25

Nagy Péterné Anikó
Positiv Bemerkungen:
Jó látni, hogy a szállodaigazgató odafigyel a részletekre

8.0
2011-02-25

Anonymus
8.4
2011-02-24

Die Gästebewertungen drücken die persönliche Meinung der Kunden von BudapestHotelReservation.hu aus, die nach ihrem Aufenthalt einen Fragebogen ausgefüllt haben. Diese Aussagen müssen nicht mit der Meinung von BudapestHotelReservation.hu übereinstimmen.


Über die Gästebewertungen:
Diese Hotelbewertungen stammen von Gästen, die während ihres Budapest-Besuches im dieses Hotel übernachtet haben. Die Bewertungen und Bemerkungen spiegeln deren persönlichen Meinung und Wahrnehmungen wider. Die Bewertungen und Bemerkungen wurden aufgrund ihrer Erfahrungen geschrieben, die sie im Hotel gemacht haben, dies müssen nicht unbedingt mit der Meinung der Budapest Hotel Reservation .hu übereinstimmen.
Wie kann man eine Hotelbewertung formulieren? Sie können eine Hotelbewertung aufschreiben, die auf dieser Webseite erscheinen wird, wenn Sie für Ihren Budapest-Aufenthalt Ihr Zimmer über BudapestHotelReservation.hu reserviert haben. Nach Ihrer Abreise senden wir Ihnen, per E-Mail, einen Bewertungsbogen zu. Danach brauchen Sie nur einmal zu klicken und schon können Sie die Dienstleistungen des gegebenen Hotels bewerten und können eine detaillierte Analyse aufschreiben, die anderen Reisenden dabei hilft zu entscheiden, ob es sich lohnt in diesem Hotel zu übernachten.
|
Google


WWWBudapest Hotel Reservation
www.budapesthotelreservation.hu | All rights reserved Site map Datenschutz Budapest hotels